Behuizing voor de kleintjes

Behuizing voor de kleintjes

Geefeenhuisweg.nl is geen nieuw fenomeen in Nederland. Al in de jaren negentig werd De Pier in Scheveningen gekocht door het Van der Valk concern voor het symbolische bedrag van één gulden. Daarbij moest het bouwwerk dusdanig worden opgeknapt zodat het weer opengesteld kon worden voor een groot publiek. Nu lopen er weer flanerende mensen en zit er horeca die inkomsten oplevert. Zo is het ook met geefeenhuisweg.nl. Afhankelijk van de locatie en de investeringen is er veel mogelijk. Bij ieder object zijn de voorwaarden anders. Vaak krijgen gezinnen met kleintjes voorrang omdat gemeenschappen graag willen dat er een toekomst wordt gebouwd voor toekomstige generaties compleet met scholen, ziekenhuizen, gezondheidszorg, infrastructuur, winkelcentra, natuur voor vrijetijdsbesteding etc.

Ben jij niet degene die beschikt over een gezin en wil je toch naar het buitenland? Als je alleen bent en in aanmerking wil komen voor een appartement bij geefeenhuisweg.nl dan is behuizing voor de kleintjes wellicht iets voor jou.

De kleine appartementen liggen in drukke wereldsteden in voormalige buurten die leegstonden. Als jij werk hebt in die steden dan kan geefeenhuisweg.nl jou het bijpassende appartement cadeau geven. Ze zijn niet groot, dus daarom noemen we deze huizen: behuizing voor de kleintjes! Een appartement is ongeveer 10 vierkante meter groot met een uitklapbaar bed, een douche en toilet en een mini-keuken/ kitchenette. Maar als je in een wereldstad woont, heb je in je directe omgeving veel mogelijkheden om je koffie, lunch en diner en snacks af te halen. Jongeren leven steeds meer in een afhaalcultuur en leven buiten de deur. De snelle afhaalcultuur past bij jong werkenden van deze tijd, evenals de gratis bizar kleine appartementen, die toch immens populair zijn. Zie jij het zitten om bij te dragen aan de economie van een wereldstad zoals Chicago, New York, Boston, Melbourne, Parijs, London, Beijing, Los Angeles, Tokyo of San Francisco en je horizon te verbreden doordat je een echte urban survivor wordt die veel buitenlandervaring opdoet. Schrijf je in, omschrijf het werk dat je gaat doen, je privé omstandigheden en wie weet gaan wij met jou het gratis intake gesprek aan om in aanmerking te komen voor een gratis appartement.

Om je volledig te informeren, geven we hierbij ook reacties die recentelijk werden geplaatst op social media van gebruikers die niet zo te spreken zijn over de grootte van de appartementen.

"Een toilet naast de keuken, de geur van poep tijdens het koken is niet top", zegt iemand. Een andere gebruiker noemt de huizen "kleine gevangenissen" en nog iemand anders zegt: "het is erg triest dat terwijl jullie aan het lachen zijn, deze appartementen nog steeds gewoon worden weggegeven. Je krijgt feitelijk te weinig voor de investering die je moet laten zien in de vorm van een arbeidscontract en geld om je verhuizing en vliegticket te kunnen bekostigen."